fbpx

Yksityis­tilaisuudet

Vieraat tekevät juhlan, mutta vähintään yhtä tärkeää on valita sopiva miljöö juhlalle. Haluamme madaltaa ravintolassa järjestettävien yksityistilaisuuksien kynnystä ja teemme tilaisuuksien järjestämisestä sinulle vaivatonta ja kustannustehokasta. 

Tilamme ja tarjoilumme taipuvat mihin vain. Kokemusta meiltä löytyy pienistä kokouksista seurapiirihäihin. Katso esimerkkejä alta.

Vanha Kauppahalli

Vanha Kauppahalli

Historiallisen Vanhan Kauppahallin keskihallissa sijaitseva Story sopii erilaisiin iltatilaisuuksiin, joissa tavoitteena on tyylikäs, mutta rento tunnelma. Mahtava tila on täynnä aitoa eurooppalaista hallitunnelmaa ja isoista ikkunoista avautuvat upeat merelliset satamanäkymät.

Tilassa on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia iltaisin hallin aukioloaikojen ulkopuolella klo 19.00-02.00 välillä, jolloin Kauppahallissa on täysin ainutlaatuinen tunnelmansa.

Toimimme myyntitakuu periaatteella. Istumapaikkoja Storyssa on 60:lle hengelle ja cocktail-tyylinen tilaisuus onnistuu noin 100 hengelle.
Lue lisää ja varaa

Kampin lasikabinetti ja pieni kabinetti

Kampin lasikabinetti ja pieni kabinetti

Suomen keskeisimmällä sijainnilla, Kampin Kauppakeskuksen 5. kerroksen Kortteli-kokonaisuudessa sijaitseva Story, ja sen lasikabinetti, soveltuu erinomaisesti yksityistilaisuuksiin. Upeasta tilasta on vilkkaat näkymät pääkaupungin keskustan yli. Tätä aidompaa Helsinki-fiilistä on turha hakea!

Story Korttelin lasikabinetti soveltuu 40 hengen tilaisuuksiin. Katso myös Korttelissa sijaitseva pieni kabinetti, joka soveltuu 22 hengen tilaisuuksiin. Vuokraamme pientä kabinettia ilman myyntitakuuta!
Lue lisää ja varaa

Tripla

Tripla

Story Triplan kabinetteineen on vuokrattavissa yksityiskäyttöön Helsingin ykköspaikalla. Ravintolassamme on 120 asiakaspaikkaa ja tilasta löytyy 45 hengelle sopiva kabinetti. Pasilan Mall of Tripla- kauppakeskuksessa sijaitseva ravintola Story on loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Ravintolassamme ja sen kabinetissa onnistuvat illanistujaiset, lanseeraukset, julkkarit – tila muokkautuu tarpeidesi mukaan!

Story Tripla soveltuu 120 hengelle ja kabinetti 45 hengelle.
Lue lisää ja varaa

Story Catering

Meiltä onnistuu niin pienemmät kuin suuremmat tilaukset oli sitten kyseessä häät, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, läksiäiset, yrityksen virkistäytymispäivät tai vaikka toimiston afterwork tilaisuus. Voimme räätälöidä tarjoilut täysin toiveidenne mukaisesti.  Kauttamme tilaat myös kakut ja leivonnaiset niin juhlaan kuin tavalliseen keskiviikkopalaveriinkin.

Kurkkaa valmiit menupakettimme tai ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan, mitä voisimme tarjota juuri sinun tilaisuuteen! Menut ideoidaan aina jokaisen asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Tarjouspyyntö

Lähetä meille tarjouspyyntö tapahtumastasi alla olevalla lomakkeella.

Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin sähköpostitse contact@story-restaurants.fi.

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Story Restaurants