fbpx

Yhdessä hyvän puolella! Tue Ukrainaa ja henkistä hyvinvointiasi – hyväntekeväisyysaamiainen w/ Rosa Nenonen ja Kati Raassina💛💙

Maailman tilanne herättää monenlaisia tunteita ja viime aikojen uutisest ovat vaikuttaneet meihin monin tavoin. Voi olla vaikea keskittyä eikä nukkuminen ole helppoa. Me haluamme tukea jaksamistasi ja samalla tukea rahallisesti Ukrainaa!

Kutsumme sinut hyväntekeväisyysaamiaiselle Story Hakaniemeen keskiviikkona 16.3. klo 8.30-10.00 yhdessä Rosa Nenosen ja Kati Raassinan kanssa. Kaikki tulo lahjoitetaan lyhentämättömänä Unisefin kautta Ukrainan lapsille ja perheille💛💙

Aamiaisella kuulemme itsemyötätunnosta – miten olla itsemme ja toistemme tukena vaikeina aikoina (Rosa Nenonen tietokirjailija, positiivisen psykologian kouluttaja) ja mikä merkitys on empaattisella yrityskulttuurilla tilanteen käsittelemiseksi työyhteisössä (Kati Raassina yrityskulttuurimuotoilija Leidenschaft).

Tapahtuman ja aamiaisen hinta on 25€ tai haluamasi summa, jonka lahjoitamme kokonaisuudessaan lyhentämättömänä Unicefin kautta Ukrainan lapsille ja perheille sodan keskellä!

Jaa artikkeli
Story Restaurants