fbpx

Vuoden ruokakirja on Markus Hurskaisen Makeeta

Suomen Ruokatoimittajat ry palkitsi Vuoden ruokakirjana huippukondiittori, Storyn yrittäjä Markus Hurskaisen Makeeta-kirjan. Makeeta on sekä reseptikirja että kunnianosoitus sille, mitä leivonta voi parhaimmillaan olla: tekniikkaa, luovuutta, rohkeutta ja rutkasti tunnetta.

Storyn yrittäjät Markus Hurskainen ja Anders Westerholm iloitsevat yhdessä palkinnosta. Kuva: Joonas Ojala

”VAU – tämä on ihan mieletön kunnianosoitus kirjalle, joka on syntynyt puhtaasti intohimomielessä!” Iloitsee Markus Hurskainen ja jatkaa, ”kirjan perusideana on jakaa kaikkea sitä hyvää, jota olen vuosien varrella oppinut. Toivon, että kirjasta välittyy intohimo ja rakkaus tähän tekemiseen!”

Storyn yrittäjä, ruokakirjailija Markus Hurskaisella on jo seuraava kirjaprojekti tekeillä. Kesällä allekirjoitettiin sopimus seuraavasta kirjasta, jonka tekeminen on jo hyvässä vauhdissa. 

”Nyt kun ollaan saatu yksi kirjaprojekti menestyksekkäästi maaliin, niin en malta odottaa, että saadaan meidän seuraava kirja uunista ulos ja katsoa mihin se meidät seuraavaksi vie”, kertoo Markus Hurskainen. 

Markus Hurskaisen Makeeta-kirjan voi ostaa Story-ravintoloista sekä kotiinkuljetettuna ravintolan oman Dinner Delivery -palvelun kautta.

Markus Hurskainen

Huippukondiittori ja ravintoloitsija Markus Hurskainen johtaa Storyn keittiötä ja loihtii ravintolalle  uusia reseptejä ja annoksia. Markus Hurskainen tunnetaan myös Koko Suomi Leipoo -ohjelman tuomarina ja hänellä on pitkä tausta leipomopuolelta Patisserie Teemu & Markus ajoilta. Markuksen reseptejä voit Storyn lisäksi löytää hänen ruokakirjoistaan: Makeeta ja Teemun ja Markuksen leipäkirja.

Makeeta

Makeeta on huippukondiittori ja Storyn yrittäjä Markus Hurskaisen kirja, joka vie lukijat makeiden leivonnaisten maailmaan. Sen sivuilta löytyy noin 40 kausittain jaotellun leivonnaisreseptin lisäksi vinkkejä perustekniikoihin, työvälineisiin sekä raaka-aineisiin. 

Kirja palvelee omistajaansa vuodesta toiseen ja sukupolvelta seuraavalle. Se on vastaisku kertakäyttökulttuurille ja ohimeneville trendeille. Se nostaa jalustalle perinteet ja klassikot antaen käytännön ohjeita myös siihen, miten kukin voi muokata resepteistä itselle mieluisimpia. 

Makeeta on sekä reseptikirja että kunnianosoitus sille, mitä leivonta voi parhaimmillaan olla: tekniikkaa, luovuutta, rohkeutta ja rutkasti tunnetta.

Story

Story tarjoilee huomisen husmanskostia eli modernin kaupunkilaisen lempiruokaa. Valikoima laajeni keväällä 2021 hapanjuuripizzaan, josta ravintola teki oman kotimaisiin raaka-aineisiin pohjautuvan versionsa. Story -ravintoloita löytyy Vanhasta Kauppahallista, Kampin kauppakeskuksesta ja Mall of Triplasta. Lisäksi Storyn hapanjuuripizzakeittiöitä löytyy Tapiola Food Court by Huuva ja CoolHeadin Tap roomilta Viikistä. Keväällä 2022 Story avaa kivijalkaravintolat Hakaniemeen ja Telakkarantaan. https://story-restaurants.fi/

Jaa artikkeli
Story Restaurants