fbpx

Story ravintoloiden uusi ravintolatoimenjohtaja Jarno Sorasahi on parhaimmillaan vauhdikkaassa työympäristössä

Story ravintoloiden ravintolatoimenjohtana on aloittanut monipuolisen ravintola-, palvelu- ja digimarkkinoinnin taustan omaava Jarno Sorasahi. Huomisen husmanskostia tekevä Story laajentaa keväällä 2022 avaamalla kaksi uutta kivijalkaravintolaa.


Storyn ravintolatoimenjohtaja Jarno Sorasahi iloitsee nähdessään jälleen ravintolat täynnä Story Kampissa. Kuva Joonas Ojala

”Kun ravintola- ja palvelualalle iski koronakriisi hyppäsin hetkellisesti sivuraiteIlle digimarkkinoinnin pariin. Veri kuitenkin veti vahvasti takaisin ravintola-alalle. Viime kesänä innostuin Storyn innovatiivisesta ja vauhdikkaasta meiningistä ja halusin ehdottomasti olla mukana tulevaa Storyn kasvutarinaa”, kertoo Storyn ravintolatoimenjohtaja Jarno Sorasahi.

Story on vuonna 2014 perustettu ravintolaketju, joka toimii tällä hetkellä kolmessa toimipisteessä Helsingissä: Vanha Kauppahalli sekä Kampin ja Triplan kauppakeskukset. Lisäksi ravintola julkaisi syksyllä avaavansa kevään 2022 aikana kaksi uutta ravintolaa: Story Hakaniemen helmikuussa ja Story Telakkarannan toukokuussa 2022. Ravintolakonseptin takana on Koko Suomi Leipoo tuomari Markus Hurskainen sekä We Are Group, jonka yrittäjäpari Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen valittiin juuri vuoden yrittäjiksi ravintola-alan PRO2021 -gaalassa.

“Mahtavaa saada Jarno mukaan tiimiimme! Tavoitteenamme on olla modernin hospitality alan edelläkävijä ja Jarno on tärkeässä roolissa vahvistamassa osaamistamme”, kertoo syksyllä Storyn Head of Concept roolissa aloittanut Hanna Riihimäki.


Storyn yrittäjä Markus Hurskainen, Head of Concept Hanna Riihimäki, ravintolatoimenjohtaja Jarno Sorasahi sekä yrittäjä Anders Westerholm keväällä -22 avattavan Story Hakaniemen edessä. Kuva Joonas Ojala

“Löysimme kriisin aikana tekemämme kehitystyön aikana tiukan fokuksen ja innolla nyt demokratisoimme huippukeittiöiden tekniikoita ja syleilemme ulosmyynnin sekä digitalisaation mahdollisuuksia. Julkaisimme viime viikolla uuden illallismenun ja tämän viimeisen menumuutoksen myötä olemme valmiita tulevan kevään avauksiin”, kertoo Storyn yrittäjä ja ruokavastaava Markus Hurskainen.

Jarno aloitti uudessa roolissaan lokakuun alussa ja on jo nyt saanut aikaan paljon muutoksia. Ensi viikolla Story Tripla on avoinna viikon jokaisena päivänä lounaalta iltaan ja 22.11 alkaen Story Kamppi avaa myös pitkästä aikaa aamiaiselle! Tätä aukioloaikojen laajennusta on odotettu jo vuoden päivät. Isoimmat muutokset ovat luvassa jo tulevana keväänä kun Story avaa kaksi uutta kivijalkaravintolaa: Story Hakaniemi ja Story Telakkaranta.

“Avaamme keväällä kaksi uutta ravintolaa ja on mahtavaa saada kasvatettua myös Story-jengiä! Saamme paljon uusia kasvoja ja iloisia persoonia jengiimme, enkä malta odottaa vauhdikasta kevättä ja kesää uuden kasvavan tiimimme kanssa!” fiilistelee Jarno ja jatkaa: “Näen, että meidät löytää tulevaisuudessa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, ja mistä sitä koskaan tietää, jos vaikka Suomen rajojen ulkopuoleltakin!”, fiilistelee Jarno Sorasahi”

Kurkkaa rekrysivumme ja hae mukaan Story-jengiin!

Jaa artikkeli
Story Restaurants