fbpx

Uudenlainen sporttibaari Club Deportivo tarjoaa Storyn pizza-dogeja!

Kampin yllä kelluva Club Deportivo nostaa sporttibaarien rimaa: Palmuja, pientilaviinejä, sporttia jättiscreeniltä ja Storyn pizza-dogeja!

Ravintolayhtiö We Are Group avaa Kampin kauppakeskuksen ylimmän Kortteli -kerroksen päällä leijuvalle lautalle poikkeuksellisen laatuorientoituneen sporttibaarin. Club Deportivo avaa ovensa kiekon tippuessa MM-jäälle perjantaina 21.5. Urheilusisältöä seurataan useiden kirkkaiden 75-tuuman näyttöjen lisäksi Suomen suurimpiin kuuluvalta, 4,5 metriä leveältä erikoisnäytöltä. Sporttibaarin erikoisuutena on sommelier Oscar Borgesin keräämä valikoima pientilaviinejä ja Club Deportivon helposta, mutta laadukkaasta ruokapuolesta vastaa naapuriravintola Story.

Kampin kauppakeskuksen ylimmän kerroksen Kortteli-ravintolakokonaisuuden päällä kelluva lautta on poikkeuksellinen tila sporttibaarille. Hämyisen urheilupyhätön sijaan uusi sporttibaari sijaitsee korkeassa ja valoisassa tilassa kattoikkunoiden alla. Club Deportivon aurinkoinen kattoterassikausi alkaa lämpölamppujen ansiosta aikaisin keväällä ja jatkuu pitkälle syksyyn. Lautan ympärille on asennettu useita erityisen kirkkaita 75-tuuman näyttöjä ja urheilua seurataan myös 4,5 metriä leveältä jättiskreeniltä, joka on Suomen sporttibaarien suurimpia kiinteitä näyttöratkaisuja.

“Club Deportivo on kokoontumispaikka urheilullisen elämäntyylin kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua niin lasissa kuin sosiaalisissa suhteissaankin. Haluamme luoda täydellisen ympäristön arjen haasteiden taakseen jättämiselle. Tämän kevään ja kesän suomalaisittain ainutlaatuinen urheiluohjelma on hyvä tekosyy tulla Kamppiin nautiskelemaan ystävien kanssa”, kertoo We Are Groupin perustaja, ravintolayrittäjä Anders Westerholm.

A different ball game

Club Deportivosta, sen ohjelmasta ja baarin tuotteistuksesta vastaa Oscar Borges, vannoutunut Real Madrid -fani, joka tunnetaan Vin-Vin viinibaarin isäntänä.

“Mottonamme on A different ball game. Se viittaa tietenkin pallopeleihin, mutta myöskin tapaamme lähestyä sporttibaarin peruskonseptia. Toki meillä on myös hyvä olutvalikoima, mutta baarin pääpaino on poikkeuksellisesti viinissä, joka sopii myös urheilukokemuksen täydentäjäksi”, innostuu Oscar Borges, joka on parhaillaan ehdolla ravintola-alan Pro Gaalassa Vuoden sommelier/ hovimestari -sarjan voittajaksi.

Story monessa mukana

Sporttibaarin ruokatuotteesta vastaa ravintola Story Kamppi. Koronakriisin keskellä uuden vaihteen toimintaansa löytänyt ravintola on kehittänyt oman hapanjuuritaikinan, josta leivottuja pizzoja tullaan tarjoamaan myös pop up -ravintoloissa Viikin Gardeniassa ja Kasarmitorin kesäterassilla. Story positiivisten uutisten sarja jatkuu Club Deportivossa, jonka myötä ravintola lähtee nyt nostamaan rimaa sporttibaarien ruokatuotteissa.

“Club Deportivoon tulee hapanjuureen leivotut pizza-dogit. Ne sopivat erinomaisesti sporttibaarin teemaan ja viinilasin viereen matsielämystä täydentämään. Tuomme Vin-Vinin kanssa hapanjuuripizzan myös Kasarmitorin Kesäterassille”, Storyn keittiömestari Markus Hurskainen myhäilee.

Sosiaalinen kanssakäynti takaisin

Club Deportivon ohjelma täydentyy kisakalenterien mukaan, mutta urheilun suurtapahtumista jääkiekon MM-kisat, jalkapallon EM-kisat ja olympialaiset luovat vahvan rungon, jota täydennetään mm. golfilla, tenniksellä ja padelilla. Asiakkaat pääsevät sosiaalisessa mediassa äänestämään, mikä on jättinäytöltä kulloinkin näytettävä päätapahtuma.

“Meillä on kaikilla ollut rankka vuosi pandemian keskellä. Haluamme olla mukana tuomassa sosiaaliset suhteet takaisin keskiöön ja uskomme, että Club Deportivolla on roolinsa tässä kehityksessä. Tuntuu tietenkin myös hyvältä olla luomassa uusia työpaikkoja kovia kokeneelle alalle. Olemme kaikki uuden, mutta vihdoinkin innostavan äärellä,” jatkaa Anders Westerholm innostuneena.

Perustiedot:
Club Deportivo
Kampin Kortteli, 5. Kerros
Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki
010 6668450

Aukioloajat:
Ti-La 15->
Su-Ma ohjelman mukaan

REKRY! Hae vuoropäälliköksi Club Deportivoon: https://www.careers.vin-vin.fi/jobs/1170961-club-deportivo-duty-manager

Jaa artikkeli
Story Restaurants