fbpx

Storyn Ryan Rodrigo Pizzamestari 2021 -kilpailun voittoon  – käden taidot, hapanjuuritaikina ja kotimaiset pizzajauhot erotti kanssakilpailijoista

Story ravintoloiden keittiömestari Ryan Rodrigo valittiin Pizzamestari 2021 -kilpailun voittajaksi viime torstaina järjestetyssä kilpailussa. 

Pizzamestari 2021 -voittaja, Storyn keittiömestari Ryan Rodrigo ja Storyn yrittäjä Markus Hurskainen Story Kampissa fiilistelemäässä voittoa. Kuva: Joonas Ojala

”Voitto tuntuu todella hyvältä! Kisa oli haastava ja siinä mitattiin kilpailijoiden luovuutta ja kekseliäisyyttä sekä taitoa valmistaa täydellinen pizzataikina”, kertoo pizzamestari 2021, Storyn keittiömestari Ryan Rodrigo.

”Hienoa saada näin upea tunnustus Ryanille ja Storyn hapanjuuripizzoille! Kisassa oli todella kovia vastustajia erinomaisista ravintoloista, joten voitto ei todellakaan ollut mikään läpihuutojuttu!” fiilistelee Storyn yrittäjä Markus Hurskainen ja jatkaa, ”Voimme nyt ylpeydellä kutsua Storyn hapanjuuripizzoja kaupungin parhaiksi!”

Pizzamestari -kilpailussa kaikille kilpailijoille annetaan samat raaka-aineet, joista jokaisen pitää valmistaa omannäköisensä pizza. Ainoa raaka-aine, johon kilpailija saa itse vaikuttaa, on pizzataikina. Ryan leipoi voittopizzan kuusi päivää tekeytyneestä hapanjuuritaikinasta. Pizzataikina syntyi Storyn käyttämistä kotimaisista Krannin tilan luomu 00-vehnäjauhoista, jotka ovat ensimmäiset ja toistaiseksi ainoat kotimaiset sertifioidut pizzajauhot. 


Ryan Rodrigon innostus hapanjuurileivontaan syntyi kuusi vuotta sitten. Kuvassa Ryanin valmistama Storyn hapanjuuripizza Kampin Story ravintolassa. Kuva: Joonas Ojala

”Finaalin raaka-aineet olivat todella haastavat. Mutta koska raaka-aineet olivat kaikille samat, kilpailijoiden luovuus ratkaisee”, kertoo Ryan.

Ryanin innostus hapanjuurileivontaan syttyi vuosia sitten Filippiineillä, kun hän aloitti työt italiailaisessa ravintolassa. Syntyi rakkaus italiailaiseen ruokaan, mutta erityisesti hapanjuurileivonta vei mukanaan. Ryanille työ on intohimo, eikä leivonta lopu kun työpäivä Storyn pizzauunin ääressä päättyy.


Pizzamestari 2021 Ryan Rodrigo työssään Story Kampin keittiössä. Kuva: Joonas Ojala

”Rakastan leipoa myös kotona. Hapanjuurileipominen kokonaisuutena kiinnostelee todella paljon. Tykkään kehitellä uusia, mielenkiintoisia reseptejä!” Kertoo Ryan, jonka leipomuksia pääsee ihailemaan Instagramissa @thisisfromryan tilillä.

“Olemme äärimmäisen ylpeitä Ryanin menestyksestä! Ryan on omistautunut hapanjuurileivonnalle ja hänen innokkuus välittyy Storyn keittiössä päivittäin. Meillä on fantastisia ideoita taas Storyn seuraaville sesongeille!” iloitsee Markus Hurskainen.

Tule herkuttelemaan Storyn hapanjuuripizzalla!

Ryanin ja Storyn hapanjuuripizzoja pääsee nauttimaan Story ravintoloissa Kampissa ja Mall of Triplassa sekä CoolHead x Story Kitchen Viikissä. Lisäksi Storyn hapanjuuripizzoja voit tilata mukaan Tapiola Food Court by Huuva pilvikeittiöstä Tapiolassa Woltin ja Foodoran kautta.

Haemme pizzakokkeja Ryanin tiimiin. Tule töihin Story-jengiin!

Jaa artikkeli
Story Restaurants