fbpx

Story Telakkaranta avaa 3.6. – varaa pöytäsi ennakkoon, tarjoamme lasit kuohuvaa!

Huomisen husmanskostia ilta-auringossa – Story avaa kivijalkaravintolan Punavuoren Telakkarantaan 3.6. Varaa pöytäsi illalliselle 8.6. mennessä 3.6.-31.7.2022 väliselle ajalle, niin tarjoamme lasit kuohuvaa!

Meren rannalla koko päivän auringossa paistatteleva Story Telakkaranta palvelee ystäviään aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Ravintola tuo alueella asuville ja työskenteleville kantapaikan, jossa nauttia käsityönä valmistettua aamiaista, lounasta, brunssia ja illallista rennossa ja visuaalisesti kauniissa ympäristössä, jossa näkyy kansainvälisesti tunnustetun sisustussuunnittelija Joanna Laajiston kädenjälki.

“Tästä kesästä tulee upea! Iso terassi, joka paistattelee Helsingin ilta-auringossa on harvinaista, joten olemme äärimmäisen innoissamme päästessämme kesän terassimeininkeihin kunnolla mukaan”, iloitsee Storyn yrittäjä Markus Hurskainen.

Uusi menu – teemana puutarha

Sesongeissa elävä ravintola Story on kehittänyt toimintaansa vahvasti pandemiavuosien aikana. Illallistarjonta on nostettu keskiöön aamiaisen, lounaan ja brunssin rinnalle. Kesän menun teemana on puutarha.

“Runsaasti parsaa ja raparperia sisältävä uusi puutarhamenu tihkuu kesäisiä makuja ja on saanut ihanan vastaanoton. Mäntymäen luomukananmunalla ja parsalla täytetty Krannin tilan 00-luomujauhoihin ja hapanjuureen leivottu hapanjuuripizza on esimerkiksi täydellinen terassirosen kaveri”, kertoo Storyn keittiötä johtava Markus Hurskainen.

Jaa artikkeli
Story Restaurants