fbpx

Story ravintoloille uusi johtaja ja uudet tuulet | Rekry päällä!

Story ravintoloiden uuteen Head of Concept -rooliin on valittu kokenut hospitality konseptien kehittäjä Hanna Riihimäki. Huomisen husmanskostia tekevä Story siirtyy uuden johtajan myötä vahvalle kasvu-uralle.

Yrittäjät Markus Hurskainen ja Anders Westerholm iloitsevat saadessaan lähteä luomaan Storyn tulevaisuutta yhdessä Hanna Riihimäen kanssa.
Yrittäjät Markus Hurskainen ja Anders Westerholm iloitsevat saadessaan lähteä luomaan Storyn tulevaisuutta yhdessä Hanna Riihimäen kanssa.

STORYN UUSI HEAD OF CONCEPT

”Haluan jotain uutta ja erilaista! Olen työskennellyt S-Ryhmässä 15 vuoden ajan erilaisissa rooleissa ja odotan innolla hyppäämistä täysin uudenlaiseen yrityskulttuuriin ja työskentelyyn suoraan yrittäjien kanssa”, fiilistelee Hanna Riihimäki.

Story on vuonna 2014 perustettu ravintolaketju joka toimii tällä hetkellä kolmessa toimipisteessä Helsingissä: Vanha Kauppahalli sekä Kampin ja Triplan kauppakeskukset. Ravintolakonseptin takana on Koko Suomi Leipoo tuomari Markus Hurskainen sekä We Are Group, jonka yrittäjäpari Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen valittiin juuri vuoden yrittäjiksi Pro2021 gaalassa.

“Päätimme mennä mahdollisimman aktiivisina korona-kriisin läpi joka oli tietenkin haastavaa, mutta uhkarohkea linja alkaa nyt kantaa hedelmää”, kertoo Anders Westerholm.

“Löysimme kriisin aikana tekemämme kehitystyön aikana tiukan fokuksen ja innolla nyt demokratisoimme huippukeittiöiden tekniikoita ja syleilemme ulosmyynnin sekä digitalisaation mahdollisuuksia”, tiivistää Storyn yrittäjä ja ruokavastaava Markus Hurskainen.

“Hanna Riihimäki on puuttuva palanen tiimiimme, jossa vahvan perustan rakentamisen jälkeen on aika lähteä rakentamaan Storyn tulevaisuutta. Kutsumme itseämme anti-ketjuksi ja haluamme kitkeä useamman yksikön toiminnasta niihin yleisesti yhdistettävät negatiiviset mielleyhtymät”, jatkaa Anders.

UUDENLAISTA YRITYSKULTTUURIA

“Haluan olla mukana rakentamassa uudenlaista yrityskulttuuria Storyssa ja vahvistaa Storya työpaikkana, joissa ihmiset haluavat olla töissä. Mulla on vahva henkilökohtainen intohimo yrityskulttuuria kohtaan ja haluan soveltaa tähän myös positiivisen psykologian oppejani. Storyn tarina on todella innostava ja Story on paikka, jossa asiat halutaan tehdä eri tavalla ja nopeaan tempoon, joka sopii mun ajatusmaailmaan ja tapaan toimia täydellisesti”, kertoo Hanna.

Hanna aloittaa roolissaan lokakuun alussa ja tuo heti hapanjuuripizzat ja laajemmat aukioloajat Story Triplaan. Tiedossa on myös uusia ravintoloita ja mielenkiintoisia yhteistöitä.

“Siirryn Storyyn Sokos Hotel Triplan hotellinjohtajan pestistä, joten Pasilan alue on tuttu ja sen palveluiden kehittäminen on ollu osa työtäni jo pidempään. Storyn  kotimaisten artesaanitoimijoiden osaamisen yhteen kasaava hapanjuuripizza on erinomainen esimerkki Storyn ensiluokkaisesta ruuasta ja olen innoissani että saan olla mukana tuomassa tämän ja muut Story klassikot Pasilan pimeneviin iltoihin ja sunnuntaihin. Pääsemme myös kertomaan muista inspiroivista uutuuksista syksyn mittaan”, Hanna fiilistelee tulevia tehtäviään.

REKRY: Jos haluat olla mukana Storyn uusissa tuulissa, hae mukaan NYT!

Jaa artikkeli
Story Restaurants