fbpx

Story avaa kivijalkaravintolan aurinkoterasseineen Telakkarantaan toukokuussa 2022

Story ravintolat yllättävät ja avaavat kaksi ravintolaa ensi keväänä. Ensimmäinen ravintola avaa Hakaniemeen torin laidalle helmikuussa ja toinen Telakkarantaan toukokuussa 2022. 

Storyn yrittäjät Anders Westerholm ja Markus Hurskainen sekä Storyn Head of Concept Hanna Riihimäki ja ravintolatoimenjohtaja Jarno Sorasahi toukokuussa 2022 avattavan Story Telakkarannan työmaalla. Kuva: Joonas Ojala.

“On mahtavaa päästä avaamaan Story Telakkarantaan tälle ainutlaatuiselle alueelle, jonka kehittymistä olemme vuosia jo seuranneet. Ravintolasta on upeat näkymät satama-altaaseen ja meille tulee upea merenrantaterassi ilta-aurinkoineen”, iloitsee Storyn yrittäjä Markus Hurskainen ja jatkaa, “keväästä 2022 on tulossa tapahtumarikas,  sillä olemme uuden tiimimme kanssa valmiina avaamaan keväällä peräti kaksi ravintolaa.”

Telakkarannan aluetta on kehitetty paljon viime vuosien ajan. Euroopan kemikaaliviraston toimistorakennus valmistui 2020 ja tällä hetkellä Skanska rakentaa alueella useita uusia asuinrakennuksia, jotka alkavat nyt valmistua. Lisäksi alueelle on tulossa useampi uusi ravintola, joista ensimmäinen julkistettu on Vanhalta Kauppahallilta seitsemän vuotta sitten alkunsa saanut Story.

Ravintolasta on näkymät Telakkarannan satama-altaaseen ja ravintolan eteen tulee merenrantaterassi ilta-auringon suuntaan.

”Telakkarannan alue on ainutlaatuinen merenläheisen sijaintinsa mutta myös pitkän ja merkityksellisen historiansa vuoksi. Alueen suunnittelussa yhdistyy uusi ja vanha, ja rakentamisen kautta alue avautuu helsinkiläisille yhä paremmin erityisesti rantapromenadin ja sen varrelle tulevien palveluiden myötä. Telakkarantaan tulee reilut 200 asuntoa neljään uudiskohteeseen, joista viimeinen valmistuu loppuvuodesta 2023. Kivijalkojen liiketiloihin toivomme yrityksiä, jotka täyttävät asukkaiden lähipalvelutarpeita”, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma Skanska Kodeilta. 

Telakkarannan asuntojen kivijalkaan avaava Story ravintola, sijaitsee keskeisellä paikalla rantabulevardin varrella. Alueelle on tulossa myös muita ravintoloita, joten alueen palveluista on pidetty huolta. Kuva: Joonas Ojala

Story

Story tarjoilee huomisen husmanskostia eli modernin kaupunkilaisen lempiruokaa. Valikoima laajeni keväällä 2021 hapanjuuripizzaan, josta ravintola teki oman kotimaisiin raaka-aineisiin pohjautuvan versionsa. Story -ravintoloita löytyy Vanhasta Kauppahallista, Kampin kauppakeskuksesta ja Mall of Triplasta. Lisäksi Storyn hapanjuuripizzakeittiöitä löytyy Tapiola Food Court by Huuva ja CoolHeadin Tap roomilta Viikistä. Keväällä 2022 Story avaa kivijalkaravintolat Hakaniemeen ja Telakkarantaan. https://story-restaurants.fi/

Skanska

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy -konserni työllisti vuoden 2020 lopussa 2 177 henkilöä Suomessa.

REKRY: Tule mukaan Storyn uusiin tuuliin ja hae mukaan meidän jengiin!

Jaa artikkeli
Story Restaurants