fbpx

Story avaa kivijalkaravintolan Hakaniemeen torin laidalle

Story avaa ensimmäisen kivijalkaravintolansa helmikuussa 2022. Hakaniemen torin laidalle, Siltasaari 10 kokonaisuuteen avautuva ravintola palvelee ystäviään aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä ja tuo alueella asuville ja työskenteleville kantapaikan, jossa nauttia aamiaista, lounasta ja illallista rennossa ja visuaalisesti kauniissa ympäristössä.

Storyn yrittäjä Anders Westerholm, Head of Concept Hanna RIihimäki, ravintolatoimenjohtaja Jarno Sorasahi ja yrittäjä Markus Hurskainen Siltasaarenkadulla tulevan Story ravintolan edessä. Kuva: Joonas Ojala

“Olemme aina identifioneet itsemme kivijalkatoimijaksi, mutta käytännössä Hakaniemen ravintola tulee olemaan Storyn 7-vuotisen historian ensimmäinen aito oikea kivijalkaravintola”, kertoo Storyn yrittäjä Anders Westerholm

Oikean lokaation löytäminen Hakaniemestä otti aikansa. Ravintolan avatessa helmikuussa 2022 tulee kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun aktiiviset etsinnät aloitettiin.

“Täydellisen tilan löytäminen vaatii kärsivällisyyttä, mutta nyt odotus palkitaan. Isot torille katsovat ikkunat, vilkas kaupunkimiljöö ja sijainti keskellä kehittyvää Hakaniemeä ovat täydellinen yhdistelmä Storylle. Meille on tärkeää palvella alueen käyttäjiä ja uudessa tilassa pystymme tekemään sitä entistä paremmalla tavalla. Tilaan tulee näyttävä avokeittiö, joka tuo käsityömme entistä paremmin esille”, kertoo Storyn yrittäjä Markus Hurskainen.

Sopiva tila löytyi, kun yrittäjät tutustuivat kiinteistökehittäjä Antiloopin kunnianhimoiseen Siltasaari 10 kokonaisuuteen. Yrittäjät ihastuivat heti isoihin torille avautuviin ikkunoihin ja avaruuteen. Lisäksi kulma on maamerkki, johon sadat tuhannet ihmiset kiinnittävät huomiota liikenteen solmukohdassa. 

”Antiloopin strategiana on tarjota kiinteistöissään monipuolisia palveluita yhdessä kumppaneidensa kanssa. Story täydentää hienosti Hakaniemen ravintolapalveluita tarjoten kiinteistöjemme työntekijöille ja alueen asukkaille laadukkaita ravintolapalveluita joka päivä. Storyn konsepti istuu hienosti Siltasaari 10:n näyttävään katutason liiketilaan ja kiinteistön palvelukokonaisuuteen”, kuvaa Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

Isot torille katsovat ikkunat, vilkas kaupunkimiljöö ja sijainti keskellä kehittyvää Hakaniemeä ovat täydellinen yhdistelmä Helmikuussa 2022 avattavalle Storyn kivijalkaravintolalle. Kuva: Joonas Ojala

Story Hakaniemen ravintolan on suunnitellut Studio Joanna Laajisto. Ravintolassa on vajaat sata asiakaspaikkaa ja iso terassi kävelykadulla. Studio Joanna Laajisto on myös suunnitellut aikaisemmat Story ravintolat, mutta Hakaniemen Storysta on tulossa edellistä Storyista poikkeava ravintola.

“Ravintolan sijainti Hakaniemen kivijalassa on inspiroinut intiimin ja vivahteikkaan ravintolamiljöön luomiseen,” kertoo Joanna Laajisto ja jatkaa, “Korkea liiketila mahdollistaa puitteet voimakkaille eleille ja tilaan on pyrittykin luomaan tunnelma joka on samanaikaisesti klassisen ja rohkea.”

Storyn takana ovat vuoden ravintola-alan yrittäjinä 2021 palkitut We Are Group yrittäjät Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen sekä Koko Suomi Leipoo -tuomarina tunnettu Markus Hurskainen. Story tarjoilee huomisen husmanskostia, eli modernin kaupunkilaisen lempiruokaa. Tällä hetkellä toimintaa on Vanhassa Kauppahallissa, Kampin Kauppakeskuksessa ja Mall of Triplassa. Lisäksi Storylla on hapanjuuripizzakeittiöt Viikissä CoolHeadin taproomilla ja Tapiolassa Cloud kitchen Tapiola Food Court by Huuva.

Jaa artikkeli
Story Restaurants