Storyn syksy starttaa herkullisella Markus Hurskaisen suunnittelemalla viiden ruokalajin sadonkorjuumenulla, joka on tilattavissa kotiovellesi 25.9.-31.10 perjantai- ja lauantai-iltaisin Dinner Deliveryn kautta. Menusta on kaksi vaihtoehtoa: liha ja vege. Kurkkaa menut alta.

Sadonkorjuumenu
Alkuun
Rapuraviolit, vaniljalla maustettu tomaatticoncassé ja kermaista rapukastiketta (L)
Mokalla maustettu herkkutattikeitto, kirsikkaa ja briossia (L)
Lisää: Riimiporoa, puolukkaa ja puikulasipsejä (L, G) +6€
Päälle
Paahdettua sorsanrintaa, sorsankoipipastilla, porkkanapyrettä ja tummaa lintukastiketta (L)
Jälkeen
Maitosuklaamoussea, tonkapapua ja karviaista (L, G)
Sadonkorjuumenu, kasvis
Alkuun
Mausteinen kurpitsaravioli, vaniljalla maustettu tomaatticoncassé ja kurpitsansiemenöljyä (L)
Mokalla maustettu herkkutattikeitto, kirsikkaa ja briossia (L)
Lisää: Juuriselleritartar, puolukkaa ja puikulasipsejä (Veg, G) +6€
Päälle
Kanttarellipastilla, porkkanapyrettä ja kotimaista omenaa (Veg)
Jälkeen
Maitosuklaamoussea, tonkapapua ja karviaista (L, G)
4 ruokalajia 46,- / hlö min 2hlöä
5 ruokalajia 52,- / hlö min 2hlöä
Menut toimitetaan kuumennusta vaille valmiina, joten ennen ruokapöytään istumista voitte yhdessä viimeistellä ruuat illallisseurueenne kanssa huippukokkien ohjeiden mukaisesti. Tilauksiin pääset alla olevasta linkistä.