fbpx

Puutarhamenu nyt Storyissa

Storyn tuotteisto elää sesonkien mukana. Kevään sekä alkukesän inspiraation ja raaka-aineiden lähteinä ovat parsa ja raparperi, kesän edetessä uusi peruna ja mansikka. Storyn luova keittiötiimi on Markus Hurskaisen johdolla koonnut Storyn uusiin annoksiin sesongin parhaat tuoreet raaka-aineet vihreänä versovasta puutarhasta.

Erityisenä Stadi klassikkona meillä on Parsapizza joka on moderni hatunnosto Iso Roban legendaariselle Big Mamasin Atomic Specialille, joka ravitsi vuosituhannen alun juhlakansaa yön pikkutunneilla.

Sesonki näkyy aamiaisten ja illallisten lisäksi jokaisen ravintolan vaihtuvissa lounasannoksissa.

Sesongin menu 49,00€

Saatavilla Story Hakaniemestä & Story Telakkarannasta. Sesongin pääruoka saatavilla kaikista Storyista.

PIKKUSUOLAINEN
Parsakeittoa, västerbotten juustolla täytetty tuulihattu ja kirjolohenmätiä (Fin)

PÄÄRUOKA (L G)
Paahdettua nieriää (Fin), parsaa, mäiskypottuja ja lipstikalla maustettu beurre blanc-kastike

JÄLKIRUOKA (L)
Raparperifrangipanepiirasta, haudutettua raparperia ja raparperijäätelöä

Sesongin parsapizza sisältää paahdetun parsan lisäksi Mäntymäen luomumunan.

Sesongin hapanjuuripizza

Parsapizza 18,00€ (SG)
Paahdettua parsaa, västerbotten-mornay- kastiketta, paahdettua pecan-pähkinää ja Mäntymäen luomumuna


Katso menut kokonaisuudessaan ravintoloiden sivuilta!

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter