fbpx

Miten voidaan
auttaa
just sua?

 

Olemme täällä ystäviämme varten tehdäksemme jokaisesta päivästä nautittavamman kun se olisi ilman meitä. Toteutamme mielellämme hulluimmatkin ideasi ja mukaudumme tarpeisiisi!

Yksityis­tilaisuudet

Rakastamme tehdä yksityistilaisuuksia iltaisin!

Kaikki ravintolamme ovat varattavissa yksityiskäyttöön tarjoilujen hinnalla, emme peri erillistä tilavuokraa. Meillä on erinomaisilla sijainneilla kauniit ravintolat ja tiimi joka taipuu kokouksista kokkareihin ja istuviin illallisiin.

Catering

Välillä on parasta viedä ravintolapalvelut suoraan ihmisten luokse! Teemme tätä aivan erityisen mielellämme ja nautinnon molemminpuolisuus varmasti näkyy ja maistuu.

Meidän kautta onnistuu kaikenlaiset tilaisuudet aamukahveista fine diningiin.

Takeaway

Ruokamme soveltuu erinomaisesti mukaan otettavaksi. Voit noutaa ruoat mukaasi ravintolasta meidän online palvelun kautta, tilata luoksesi kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudulla Dinner Delivery palvelumme tai Woltin kautta tai  ottaa mukaan valituista K-Kaupoista.

Sinä päätät missä haluat ravintola-annoksesi nauttia. Me pidämme huolen siitä, että ruoka on ensiluokkaista.

Tilaa uutiskirje

Liity uutiskirjeemme postituslistalle ja saa ensimmäisenä tieto mielenkiintoisista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje

Liity uutiskirjeemme postituslistalle ja saa ensimmäisenä tieto mielenkiintoisista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista.

Our Family

Story Restaurants