fbpx

Viikki: CoolHead x Story Kitchen

Storyn pizzakeittiö CoolHead Brew:n terassi&taproomilla Viikin Gardeniassa palvelee vuoden ympäri.

Aukioloajat

Maanantai keittiö suljettu
Tiistai keittiö suljettu
Keskiviikko 14.00 – 20.00
Torstai 14.00 – 20.00
Perjantai 14.00 – 21.00
Lauantai 12.00 – 21.00
Sunnuntai 12.00 – 18.00

Storyn keittiö on avoinna CoolHead Brewn taproomin yhteydessä keskiviikosta sunnuntaihin ylläolevien aukioloaikojen mukaisesti.
Terassi ja taproom palvelee Viikissä entisessä Gardenian päärakennuksessa, Taproomin aukioloajat voit tarkistaa täältä.
Lue lisää yhteistyöstä täältä.

Löydät meidät myös Woltista!

Yhteystiedot

Koetilantie 1 (Gardenian päärakennus)
00790 Helsinki

+358 44 4916869

Tutustu ravintolaan

SOURDOUGH PIZZA

Leivomme taikinan juureen Krannin tilan luomu 00 jauhoista jota kohotamme 48h. Tomaattikastikkeen valmistaa Storyn reseptillä. Jävla Sås Bolag kotimaisista hävikki tomaateista.

Pizzoja ei ole saatavilla laktoosittomana.

Margherita (SG) 15,00

Stracchino juustoa, Ripotella-juustoa, pecorinojuustoa, basilikaa ja neitsytoliiviöljyä
Stracchino cheese, Ripotella cheese, pecorino cheese, basil and extra virgin olive oil

 

Vodkarita (SG)   15,00

Vodkalla maustettua tomaattikastiketta, stracchino-juustoa, Ripotella-juustoa, pecorinojuustoa, basilikaa ja chilihiutaleita
Vodka infused tomato sauce, stracchino cheese, Ripotella cheese, pecorino cheese, basil and chili flakes

 

Hawaii (SG)   16,50 

Tiituspohjan palvaamon saunapalvia (Fin), tuoretta ananasta, Peltolan blue-juustoa ja tuoretta oreganoa
Smoked ham, fresh pineapple, blue cheese and fresh oregano

 

Feri’s (SG)   17,00 

Habanero-tuoremakkaraa ja n’dujaa (Ita), Ripotella-juustoa ja pikkelöityjä jalopenoja
Habanero sausage and n’duja with Ripotella cheese and pickled jalapenos

 

HEL Mushrooms (P,SG)  17,00 

Paahdettuja tryffelimarinoituja osterivinokkaita Espoosta, hasselpähkinää, marinoitua shalottisipulia, Ripotella-juustoa, pecorino- juustoa ja basilikaa
Roasted truffle marinated oyster mushrooms, hazelnuts, marinated shallot onion, fior di latte mozzarella, pecorino cheese and basil

 

Vegan (VEG,SG)   16,00 

Chimichurri marinoitua munakoisoa, pikkelöityjä vihreitä tomaatteja, sitruuna-aiolia, suolakaramellisoituja auringonkukansiemeniä, tuoretta oreganoa ja basilikaa
Chimichurri marinated aubergine, pickled green tomatoes, lemon aioli, salt caramelized sunflower seeds, fresh oregano and basil

 

Season: Pumpkin & Chorizo (SG)   17,00 

Mausteista kurpitsapyrettä, chorizo-tuoremakkaraa, Ripotella-savujuustoa, pikkelöityä kurpitsaa ja paahdettuja kurpitsansiemeniä 
Spicy pumpkin puré, Ripotella smoked cheese, chorizo sausage, pickled pumpkin and toasted pumpkin seeds

Story Restaurants