fbpx

Kaupungin vanhin viinibaari Vin-Vin ja Story yhteistyössä Kasarmitorin Kesäterassille!

Hyvät ystävät, meillä on todella iloisia uutisia! Kaupungin vanhin viinibaari Vin-Vin ja Story lähtevät yhteistyössä Kasarmitorin Kesäterassille! 

“Yhdistämällä Vin-Vinin pientilaviinit ja Storyn reunoja myöten maistuvat hapanjuuripizzat haluamme tuoda nautintoa ystäviemme kesään”, kertoo yrittäjä Anders Westerholm.

Kaupungin vanhimman viinibaarin Vin-Vinin mukana Kasarmitorille rantautuu erittäin osaava ja asiantunteva henkilökunta, joka pystyy palvelemaan myös vaativampaakin kuluttajaa. Vin-Vin on palkittu Suomen parhaasta lasiviinilistasta ja tämä tulee näkymään myös Kasarmintorin valikoimassa.

“Haluamme uudistaa ajatuksen terassiviineistä, joka ei perinteisesti ole kaikista laadukkaimmasta päästä. Ajatuksena on tarjota selvästi parempia tuotteita kuten pientuottajaburgundia laseittain”, kertoo Vin-Vin head sommelier Oscar Borges.

Storyn hapanjuuripizzoja ei turhaan tituleerata kaupungin kotimaisimmaksi pizzaksi. Pizzat leivotaan Krannin tilan kotimaisista luomujauhoista ja tomaattikastikeen tekee Storyn reseptillä Jävla Sås Bolag kotimaisista hävikkitomaateista. Pääraaka-aineet tehdään yhteistyössä kotimaisten artesaanitoimijoiden kanssa. Terassivalikoimaan tuodaan pizzojen rinnalle myös hauska uutuus Pizza Dogit.

“Olemme täällä tehdäksemme ystäviemme elämästä nautittavampaa. Kesäksi halusimme sinne, missä ystävämme kaikista mieluiten kesällä aikansa viettävät: terassille! On mahtava päästä 11 muun upean ravintolatoimijan kanssa tarjoamaan herkullisia terassielämyksiä tässä upeassa miljöössä!”, iloitsee Storyn yrittäjä Markus Hurskainen.

Katso menu ja aukioloajat Vin-Vin x Story Kesäterassille:

Jaa artikkeli
Story Restaurants