fbpx

CoolHead x Story Sour(dough) Summer avaa ovensa Viikissa 28.5.

Story ja CoolHead Brew avaavat pizzakeittiön ja terassin Viikiin Gardeniaan! CoolHead x Story Sour(dough) Summer avaa ovensa 28.5.

“Olemme todella innoissamme yhteistyöstä CoolHeadin kanssa! Meitä yhdistää sesonkien kunnioittaminen sekä halu luoda moderneille kaupunkilaisille kiinnostavia ja jännittäviä makuelämyksiä”, kertoo Storyn yrittäjä Markus Hurskainen.

CoolHead ilmoitti muutostaan Viikkiin syksyllä 2020. Panimobaari ja terassi avattiin asiakkaille tämän vuoden toukokuussa ja varsinainen panimotoiminta alkaa Viikissä syksyllä 2021. 

“Aivan mahtavaa saada Storyn hapanjuuripizzat Viikkiin tekemään kesän terassielämyksestä täydellisen! Olut ja pizza on yhdistelmä joka toimii aina – hapanjuuripizza ja hapanolut vielä mahtavampi!”, iloitsee CoolHeadin perustaja Cleber Goncalves.

Storyn hapanjuuripizzoja on tituleerattu kaupungin kotimaisimmaksi pizzaksi. Pizzat valmistetaan käsityönä Krannin tilan 00-luomujauhoista ja taikinaa kohotetaan 48 tuntia. Pizzojen tomaattikastikkeen valmistaa Storyn reseptillä Jävla Sås Bolag kotimaisista hävikkitomaateista. Pääraaka-aineet tuotetaan yhteistyössä kotimaisten artesaanitoimijoiden kanssa. Terassivalikoimaan tuodaan pizzojen rinnalle myös hauska uutuus Pizza Dogit.

CoolHead x Story Sour(dough) Summer avaa ovensa 28.5 Viikissä, osoitteessa Koetilantie 1 (Gardenian päärakennus).

Katso menu ja aukioloajat CoolHead x Story Kesäterassille:

Jaa artikkeli
Story Restaurants