fbpx

Blogi

  • Kaikki
  • Ajankohtaista
  • Muuta
  • Raaka-aineet
  • Reseptit
  • Tapahtumat

Kesän Artesaanisanomat on julkaistu

Story elää sesongeissa ja kesän teemana on puutarha. Storyn artesaanisanomat ilmestyvät kolme kertaa vuodessa ja esittelemme lehdessä sesongin lisäksi pieniä artesaanituottajia, joiden kanssa meillä on kunnia tehdä yhteistyötä.

Lue lisää

Puutarhamenu nyt Storyissa

Storyn tuotteisto elää sesonkien mukana. Kevään sekä alkukesän inspiraation ja raaka-aineiden lähteinä ovat parsa ja raparperi, kesän edetessä uusi peruna ja mansikka. Storyn luova keittiötiimi

Lue lisää

Ikuinen Vappu Story Hakaniemessä 30.4. ja 1.5.🎈

Storyn perinteeksi muodostunut Ikuinen Vappu -menu tarjoillaan tänä vuonna Story Hakaniemessä Vappuaattona 30.4. klo 16- eteenpäin ja Vappupäivänä 1.5. koko päivän!

Neljän ruokalajin menu tarjoillaan pöytiin ja menu sisältää sesongin parhaita paloja. Varaa pöytäsi vappuaatolle ja -päivälle pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lue lisää

Story avaa hapanjuuripizzerian K-Supermarket Lippulaivaan Koko Suomi Leipoo -tuomari Markus Hurskaisen johdolla

Kortteliravintola Story avaa hapanjuuripizzerian K-Supermarket Lippulaivaan 31.3. Huomisen husmanskostista ja hapanjuuripizzoista tunnetun ravintolan yrittäjä Markus Hurskainen on vannoutunut leipuri ja toimii suositun Koko Suomi Leipoo ohjelman tuomarina. Pizzat leivotaan kotimaisiin Krannin tilan luomu 00-jauhoihin ja tomaattikastike tehdään hävikkitomaatteihin Storyn omalla reseptillä Jävla Sås Bolagilla Imatralla. Täytteissä käytetään tarkoin valittujen pientuottajien tuotteita. 

Lue lisää

Story toteuttaa unelmansa ja avaa kivijalkaravintolan Hakaniemeen 1.3.

Storyn ensimmäinen kivijalkaravintola avaa ovet 1.3.2022 Hakaniemessä ja pöytävaraukset on avattu. Hakaniemen torin laidalle avattava Story Hakaniemi palvelee ystäviään aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Ravintola tuo alueella asuville ja työskenteleville kantapaikan, jossa nauttia käsityönä valmistettua aamiaista, lounasta, brunssia ja illallista rennossa ja visuaalisesti kauniissa ympäristössä, jossa näkyy kansainvälisesti tunnustetun sisustussuunnittelija Joanna Laajiston kädenjälki.

Lue lisää

Uusi Meriteemainen menu nyt Storyissa!

Uusi sesonkimenu saatavilla Storyissa 15.2 alkaen. Listan helmiä ovat muikun mädillä kruunattu hapanjuuripizza ja Storyn oma hummerikastike, joka tarjoillaan siian ja haukiwallenbergin kaverina. Tervetuloa nauttimaan kolmen ruokalajin sesonkimenu!

Lue lisää

Ystävänpäivämenu kotiovelle

Ystävänpäivä lähestyy ja me tuodaan kuumennusta vaille valmis menu sun kotiovelle asti💗

Markus on suunnitellut ystävänpäivään hurmaavan viiden ruokalajin menun, joka toimitetaan kotiovellesi pe 11.2 tai la 12.2. Menu sopii tarjoiltavaksi tilauspäivänä tai seuraavana päivänä! Menuja on saatavilla rajoitettu erä, joten tilaa pian omasi!

Lue lisää

Vuoden ruokakirja on Markus Hurskaisen Makeeta

Suomen Ruokatoimittajat ry palkitsi Vuoden ruokakirjana huippukondiittori, Storyn yrittäjä Markus Hurskaisen Makeeta-kirjan. Makeeta on sekä reseptikirja että kunnianosoitus sille, mitä leivonta voi parhaimmillaan olla: tekniikkaa, luovuutta, rohkeutta ja rutkasti tunnetta.

Lue lisää

Story avaa kivijalkaravintolan Hakaniemeen torin laidalle

Story avaa ensimmäisen kivijalkaravintolansa helmikuussa 2022. Hakaniemen torin laidalle, Siltasaari 10 kokonaisuuteen avautuva ravintola palvelee ystäviään aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä ja tuo alueella asuville ja työskenteleville kantapaikan, jossa nauttia aamiaista, lounasta ja illallista rennossa ja visuaalisesti kauniissa ympäristössä.

Lue lisää

Story ja CoolHead Brew jatkavat yhteistyötä Viikissä! Uusi, laajempi menu 6.10 alkaen

Kesällä alkanut yhteistyö CoolHead Brew:n ja Storyn välillä Viikissä saa jatkoa ja hapanjuuripizzan rinnalle nousee Storyn keittiön alkupaloja, grillattuja leipiä ja jälkiruokia, joiden raaka-aineina on käytetty oluen valmistuksen sivutuotteita ja raaka-aineita. Erinomaisen vastaanoton saanut CoolHead Brew x Story Kitchen todistaa keskustan palveluiden laajentumisilmiön olleen tervetullut Viikkiin.

Lue lisää

Mäntymäen luomutila

Storyn aamiaistuotteiden kananmunat tulevat meille Mäntymäen luomutilalta Hyvinkäältä, jossa kanoista pidetään erityisen hyvää huolta. Ainoana kanalana Suomessa Mäntymäen kanat pääsevät ulkoilemaan ympäri vuoden! Kanojen rehuvilja

Lue lisää

Syysmenu nyt Storyissa!

Syysmenu on saapunut Storyihin ja menu on nyt pullollaan sieniä, omenoita, kurpitsaa ja mustikoita! Storyn aamiais- jaa brunssimenu sekä sesongin pizza päivittyivät syksyn satoon 23.8.

Lue lisää

Juhannusaatto Kauppahallilla

Olemme avoinna juhannusaattona perjantaina 25.6 ainoastaan Vanhalla Kauppahallilla klo 8-14 (keittiö 8-13:30). Tarjoilemme erillistä juhannusmenua, jonka löydät alta.

Lue lisää

Vappukassit ja -munkit kotiovelle!

Vielä kerkeät tilaamaan Storyn vappumenun ja vappumunkit kotiovellesi Dinner Deliverystä! Voit myös tilata munkit noudettavaksi paikan päältä Story Kampista takeawayna osoitteesta story-restaurants.fi/order Olemme auki vappuaattona

Lue lisää

Kaikki Storyt auki 19.4 alkaen!

Hyvät ystävät, avaamme huomenna ma 19.4 kaikki Storyt terasseineen! Olet tervetullut syömään paikan päälle klo 19 saakka, alkoholin anniskelun lopetamme klo 17. Kurkkaa aukioloajat Kauppahallin,

Lue lisää

Ystävänpäivämenu (saatavilla 12-13.2)

Markus on suunnitellut ystävänpäivästä aivan ihanan viiden ruokalajin menun, joka toimitetaan kotiovellesi perjantaina 12.2 tai lauantaina 13.2. Menu toimitetaan kuumennusta ja asettelua vaille valmiina. Valittavissa on kalamenu ja kasvismenu. Menu

Lue lisää

Häät Vanhassa Kauppahallissa

”Hääillallisemme Vanhan Kauppahallin Storyssa oli paras tapa juhlia häitä turvallisesti pienellä porukalla. Emme olisi voineet olla tyytyväisempiä häidemme järjestelyihin! Kaikki sujui Storyn tiimin kanssa alusta

Lue lisää
storyn joululounas

Storyn joululounas / joulumenu 1.12-23.12

Storyn joulumenu tarjoillaan ma-pe keittiön aukioloaikojen Story Kampissa, Triplassa ja Kauppahallilla 1.12-23.12. Varaa pöytä ennakkoon tai tule extempore juhlalounaalle! Menu saatavilla myös Kampissa iltaisin keittiön

Lue lisää

Itsenäisyyspäivän brunssi

EDIT! Tuomme itsenäisyyspäivän brunssin kotiinkuljetuksella luoksesi! Menu toimitetaan kuumennusta vaille valmiina. Toimitamme sinulle keittiömestareidemme suunnittelemat viimeistely- ja kuumennusohjeet jokaiselle annokselle. Itsenäisyyspäivän brunssi Alkuun: Fenkoli glaseerattua

Lue lisää

Storyn sadonkorjuumenu kotiovelle 25.9-31.10!

Storyn syksy starttaa herkullisella Markus Hurskaisen suunnittelemalla viiden ruokalajin sadonkorjuumenulla, joka on tilattavissa kotiovellesi 25.9.-31.10 perjantai- ja lauantai-iltaisin Dinner Deliveryn kautta. Menusta on kaksi vaihtoehtoa:

Lue lisää

Uutuuksia aamuihin!

Storyn aamiaismenu päivittyy syksyn satoon ensi maanantaina 14.9! Luvassa on mm. herkullinen vispipuuro kauden puolukoista ja pannareita syksyn omenoilla. Myös klassikot kuten avokado- ja munakokkelitoast

Lue lisää
rapujuhlat kauppahallilla

Rapujuhlat Vanhalla Kauppahallilla

Helan går! Viime lauantaina seitseman hengen ystäväporukka kokoontui Vanhan Kauppahallin Storyssa syömään rapuja ja laulamaan Helan gåria. RAPUJUHLAMENU Alkuun10kpl Kotimaisia täplärapuja 70,- / hlöTai10kpl Kotimaisia

Lue lisää

Grillaa Story burgerit

Story Burger on nyt entistä ehompi! Markus kertoo meille salat erinomaisen Story burgerin valmistukseen. Story burgerin ydin on yksinkertaiset ja laadukkaat raaka-aineet valmistettuna erityisen hyvin.

Lue lisää

Täydellinen parsamunakas

“The Story of” –postaussarjassa esittelemme parhaat vinkit sesonkiherkkuihin! Jokaisesta postauksesta löydät reseptin kunkin vuodenajan erikoisuuteen ja videolla jaetaan keittiömme salat siihen, mikä on erityisen tärkeää

Lue lisää

Mäntymäen luomutila

Storyn aamiaistuotteiden kananmunat tulevat meille Mäntymäen luomutilalta Hyvinkäältä, jossa kanoista pidetään erityisen hyvää huolta. Ainoana kanalana Suomessa Mäntymäen kanat pääsevät ulkoilemaan ympäri vuoden! Kanojen rehuvilja

Lue lisää

Herkulliset laskiaispullat

Tervetuloa seuraamaan “The Story of” –postaussarjaa, jossa esittelemme parhaat vinkit sesonkiherkkuihin! Jokaisessa postauksessa esitellään resepti kunkin vuodenajan erikoisuuteen ja videolla jaetaan keittiömme salat siihen, mikä

Lue lisää

Maailman parhaat Runebergintortut

Tervetuloa seuraamaan “The Story of” –postaussarjaa, jossa esittelemme parhaat vinkit sesonkiherkkuihin! Jokaisessa postauksessa esitellään resepti kunkin vuodenajan erikoisuuteen ja videolla jaetaan keittiömme salat siihen, mikä

Lue lisää